4.) BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE

Čistilna naprava H2E je zaradi svoje revolucionarne tehnologije in modularnega principa, ki zajema od 1-5 populacijskih enot pa vse do največjih zahtevanih kanalizacijskih sistemov za naselja in mesta, uporabna za vse vrste odpadnih voda na področju stanovanjskih, gospodarskih, industrijskih, občinskih, pristaniških in ostalih objektov (šole, vrtci, hoteli, itd…)


10 RAZLOGOV ZAKAJ SE ODLOČITI ZA ČISTILNO NAPRAVO H2E!

1.Ne potrebuje elektrike

Čistilna naprava H2E deluje brez električne energije. Deluje po principu gravitacije. Čistilna naprava H2E je anaerobna biološka čistilna naprava.

2.Ne povzroča izpustov toplogrednih plinov
Je CO2 nevtralna, ustreza najnovejšim standardom in pogojem Evropske direktive. Ne predstavlja nevarnosti zastarelosti pri zaostrovanju okoljskih direktiv.

3.Ni aktivnega blata, ni odvoza odvečnega blata
Vzpostavljeni procesi v čistilni napravi H2E so drugačni, kot v klasičnih, znanih sistemih. V primarnem usedalniku poteka proces Hidrolize, ki z naseljenimi rdečimi bakterijami razgrajuje vsebino. Praznjenje je potrebno na 3-5 let.

4.Do 10x cenejše obratovanje
Ne potrebuje vzdrževanja, odvoz mineralnega odpadka je redek, ne potrebuje električne energije. Edino vzdrževanje, ki je potrebno je 1x tedensko dodati 1dcl 100% naravnega preparata. Cena cca. 13€ za 2,5 meseca. Preparat H2E net vam učinkovito čisti odtoke.

5.Preverjena kakovost
H2E čistilna je iz dvoplatne plastike, ki zagotavlja robustnost in neprepustnost. Proizvajalec daje 50 let garancijo na neprepustnost. Dobra vzdržljivost na kemične agresivnosti in na UV žarke, ter temperaturne spremembe od -60°C do +80°C

6.Primerna za čiščenje vseh vrst odpadnih voda
Rodovi rhodo bakterij v dodanem preparatu lahko napadajo ali biološko razgradijo produkte, ki smo jih imeli za strupene ali težko presnovljive, kot npr. ogljikovodiki, ksioli, fenoli, površinsko aktivne snovi (surfaktanti).

7.Standardizirana
Čistilne naprave H2E so narejene in testirane po Evropskem standardu:EN 12566-3+A1:2009. So na seznamu ustreznih čistilnih naprav Komunalne zbornice.

8.Ni neprijetnega vonja
Ne povzroča neprijetnega vonja tudi ob daljši odsotnosti in neenakomerni obremenitvi z fekalijami.

9.Hiter čas obdelave odpadne vode (do 6ur).

10.Takoj pripravljena za izpust v naravo ali kanalizacijski sistem.
  • H2E NET PREPARAT

  • Povezave:
  • H2E Biološke čistilne naprave
  • pregledna spletno mesto H2E
  • Priponke: 
  • dimenzije čistilne naprave.pdf
  • tehnični letak.pdf
  • Seznam MKČN do 50 PE_21.6.2013m.pdf
  • Zaupanja vredno podjetje.pdf