Storitve

1.) PEČI NA LESNO BIOMASO

Ogrevanje na lesno biomaso (pelete, sekance, cepance) predstavlja najcenejše ogrevanje za danes in v prihodnje. Je neizčrpan vir, ki ga je v naravi dovolj, dostopen vsakomur, na njegovo ceno pa ne vpliva cena fosilnih goriv. Vendar pa je potrebo izpolniti tudi določene pogoje, da lahko les poimenujemo lesna biomasa kot najcenejše ogrevanje. Pridobljeno energijo iz lesnega plina je potrebno namreč učinkovito pretvorit v toplotno energijo in jo tam učinkovito izrabljat.

2.) SOLARNE SISTEMSKE REŠITVE

Sonce je praktično neizčrpan vir energije, ki nam lahko zagotovi čist in donosen del energije za naše potrebe. Sončno energijo lahko uporabljamo za proizvodnjo toplote (ogrevanje in hlajenje) z uporabo sprejemnikov sončne energije (SSE).

Podjetje Ekosolar ima dolgoletne izkušnje na področju izkoriščanja sončne energije. Smo uradni zastopnik za solarne sisteme Sonnenkraft. Naročite se za brezplačen izračun potenciala sončne energije na vaši lokaciji ali obiščite www.sonnenkraft.si.

3.) TOPLOTNE ČRPALKE

V osnovi se Toplotne črpalke uporabljajo za ogrevanje Tople sanitarne vode in Ogrevanje. Pomembno je učinkovitost delovanja v hladnih dni, hrup, ki ga povzroča kompresor, stroški vzdrževanja, krmiljenje in regulacija (t.i. dodatna oprema). Delovanje TČ je enako v primerjavi z hladilnikom, vendar gre tu za obratni proces – pretvarjanje toplote v toploto, stranski produkt pa je hlad.

4.) BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE

Čistilna naprava H2E je zaradi svoje revolucionarne tehnologije in modularnega principa, ki zajema od 1-5 populacijskih enot pa vse do največjih zahtevanih kanalizacijskih sistemov za naselja in mesta, uporabna za vse vrste odpadnih voda na področju stanovanjskih, gospodarskih, industrijskih, občinskih, pristaniških in ostalih objektov (šole, vrtci, hoteli, itd…)

5.) KANALIZACIJA

Izvajamo vsa manjša zunanja zaključna gradbena dela. Priklop na kanalizacijsko omrežje naredimo kakovostno in hitro. Pri tem uporabljamo dolgo obstojne ter kakovostne polno-stenske cevi UK cevi.

Z pravilno vgradnjo in pravimi materiali zagotavljamo dolgotrajno nemoteno delovanje brez morebitnih težav. Za opravljena dela dajemo garancijo na zadovoljstvo, opravlja jih izkušena ekipa.

6.) Geberit

Geberit sistemske rešitve na področju sanitarnih in cevovodnih sistemov so globalno priznane v sanitarni industriji in industriji za ogrevanje, prezračevanje...

GRADBENA DELA

Adaptacije objektov in druga zaključna gradbena dela. Izdelava predelnih sten po sistemu Knauf. Izvedba izolacij: mansarde, podstrešja in drugi industrijski objekti. Kompletna izvedba mansarde z vsemi gradbenimi in instalacijskimi deli.

Izdelava suhih estrihov. Rušenje objektov in čiščenje odpada ter odvoz na deponijo, soboslikarska dela.

Spuščeni stropovi Armstrong,Knauf

KOVINARSKA IN LESARSKA DELA

Izdelava kovinskih konstrukcij v varjeni in vijačeni izvedbi jeklene, inoks ali lesa:
- stopnice,
- stopniščne ograje,
- balkonske ograje,
- nadstrešja,
- reklamni panoji,
- NOVO izdelava stelaž za tovorna vozila

OSTALO

Niso vsi načini ogrevanja primerni za vsako hišo! Neodvisno energetsko svetujemo. Glede na vaše želje in zahteve objekta (obstoječe stanje, toplotne izgube stavbe,...) piporočamo naj primernejšo rešitev.

Svetujemo, projektiramo in izdelujemo izračun potrebnih kapacitet za ogrevanje stanovanj, stanovanjskih hiš, poslovnih objektov in skupinskih ogrevalnih sistemov - daljinskega ogrevanja.

Svetovanje projektiranje in izračun kapacitet ogreval za: radiatorsko ogrevanje, talno gretje in grelne stene.

Sušilnica za seno...

Sušilnica za seno Sončna energija + Biomasa